søndag, oktober 23, 2005

Miehittäjä-Ryssälä sopisi seuraavaksi Irakiksi Naton ja EU:n yhteisoperaationa

Tämä urhea ryssätyttö on luvannut turvaseksiä paviaanikoira Vladimir Putinin surmaajalle. Mielestämme ihan hyvä tarjous ja kannatettava. Jos kemiat sopivat, niin tiedä vaikka tulisi lisääntymistarjous kaupan päälle?
Sotarikollisen miehittäjä-Ryssän edustaja sisäministeri Minister of the Interior of Russia Rashid Nurgaliev answers are ridigulous. The Plain Truth is opposite words.
Mikä ettei Syyria seuraava hyökkäysen kohde jollei miehittäjä-Ryssälä?

http://suursuomi-yhdistys.blogspot.com/ & http://prokarelia.blogspot.com/

Mitäpä me sitä murehtimaan, kun ei nuo omatkaan miehitetyt alueet kiinnosta, vaikka pelkkä Petsamo on jo koko Länsirannan kokoinen.

Seppo Lehto: Usko, toivo ja rakkaus ovat ymmärrettävissä Isänmaan näkökulmista

PS: Vastaus Paavo Wäisäselle ja muille kaltaisilleen: Suurin terroristivaltio on suurin miehittäjämme Ryssä = Russian federation, eikä suinkaan mikään mitätön jutkuvaltio Välimeren pohjukassa.

Paavo Wäisänen kirjoitti:
Juutalaiset eivät ole tyytyväisiä Golanin valtaukseen, olisi saatava lisää
"luvattuja" alueita herran kansan asutettaviksin ... Samalla saataisiin estettyä islamilaisten järjestämä avustus loppumaan Irakin Saddam Husseinin terroristeille.
Muistatteko, kuka räjäytti ensimäisen pommin Beirutissa? Voitte arvata, suurin terroristivaltio ( Puakki KGB )

4 kommentarer:

Ivy sa...

Cool!!! What inspire you to create such a wonderful blog!!!

Blogs are great for information sharing.

I have a dating lexington online site/blog.

It is on dating lexington online stuff.

Find Yourself a Date Now at dating lexington online - HotDateToday.com

Vainovalkeat valkoisen rotumme puolesta sa...

Se on sillä lailla ettei ryssäläisyys lopu muuta kuin kunnon palkitsemisjärjestelmillä.

Tälle sivustolle on ilmottautunut useita ryssänaisia jakamaan pimpsaa, miehittäjä-Ryssän terroristimurhaajien surmaajille.

Joten ... liikkuvat taa ;)

Nightwish nightwishdreams sa...

Onkohan se "tsuhnapää" kuinka monella ja kuinka syvällä miehittäjä-Ryssän perseessä?

http://nightwishboobs.blogspot.com/

Ei taida Japet eikä moni muu tietää tosiasioita öljymarkkinoilta - tämä ei ole kysymys, vaan faktaa, kuten aluepalautustarpeemme

http://www.kavkaz.fi/tavoitteet.html

Ulkoasiainministeriön erillislausunnollaan hyväksymät tavoitteemme:

Yhdistyksen nimi:

Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y.

Sääntöjen 2 §:stä Tarkoitus ja toiminta:

1. Vaadimme tunnettujen ja tiedettyjen "neuvostopartisaanien" luovuttamista Suomeen tuomioharkintaa varten epäillyistä sotarikoksistaan Suomea ja suomalaisia kohtaan.

2. Vaadimme Suomelta ryöstettyjen ns. sotakorvausten eli ryöstösaaliin takaisinmaksatusta kaikkine pääomineen ja laillisine korkoineen, sekä miehitettyjen alueidemme palautusta välittömästi ja siinä yhteydessä 14.10.1920 Tarton rauhansopimuksen uudelleenratifioimista kaikkine artikloineen.

3. Vaadimme Moskovan alueen edustajilta eli Kremlin hallinnolta täysimittaista sotakorvausrahastojen synnyttämistä, siinä mittakaavassa kuin mitä Saksa ja Itävalta ovat tehneet toisen maailmansodan jäljiltä.

4. Vaadimme Tsetsenian kansanmurhaan 1994-1996 ja vuodesta 1999 uudelleen käynnistetyn kansanmurhan ja joukkotuhon Moskovan Kremlin hallinnon vastuullisia kuten esim. Vladimir Putinia Haagiin syytettäviksi samoilla perusteilla, kuin Slobodan Milosevicia esikuntineen. Viittaamme mm. Jelena Bonnerin lausumiin Timo Hämäläisen artikkelissa "SIVUSILMIN" HS:ssa 1.3.2001 s.B7: "Jelena Bonner ja Venäjän demokratia": "Uuden Venäjän suurin turmio ja häpeä ovat kaksi Tsetsenian sotaa ja Tsetsenian kansan tosiasiallinen kansanmurha". Mahdollisuuksien mukaan pitää Tsetsenialle taata sen kansalliset rajat sen mukaan mitä ne olivat ennen Stalinin hirmutöitä ja etnisiä karkoituksia 1940-luvulla, sekä korvauksia ko. silloisista ihmisoikeusrikoksista nykyiseltä Moskovan oblastin eli alueen Kremlin hallinnolta vähintään samassa mittakaavassa, kuin Saksa on maksanut Kolmannen Valtakunnan vainokohteille ja heidän omaisilleen.

5. Kremlin hallinnoimat ulkomaiset rahavarat ja sijoitukset vaadimme jäädytettäviksi, kunnes sitova poliittinen ja juridisesti pätevä sopimus on tehty korvausrahastosta eri kansallisuuksien hyväksi vastaavallalailla, kuten ns. Kolmannen Valtakunnan ajan pakkotyöläisille v. 1999. Neuvosto-Venäjän perikunta ei ole maksanut vielä mitään sotarikoksistaan ja miehityksistään, vaan on päätynyt tekemään uusia Tsetseniassa.

6. Kulttuuriperinnön vaaliminen tuleville sukupolville kokonaisessa ja ehyessä Suomessa, samoin kuin muillakin Kremlin rikoksista kärsineillä kohteilla ja kansoilla ilman leninismi-stalinismin ja isovenäläisyyden rikosten hyväksyntää ja miehitystä.

Viitteet:
Ulkoasiainministeriön lausunto HEL1011-13
Yhdistysrekisterin Rek.nro. 188.193

Lisää potkuja: miehittäjä-Ryssä ulos alueiltamme?

http://nightwishdreams.blogspot.com/ More Nightwishes with Petsamo, Salla, Kuusamo, Karjala ja Suomenlahden saarien kera

Lisää potkuja: miehittäjä-Ryssä ulos alueiltamme?

http://nightwishdreams.blogspot.com/ More Nightwishes

Irakin sotaa käytetään komuvalheisiin

Faktaa on että hinta olisi vielä suurempi, jos Ryssä olisi saanut
liki monopolin saadessaan haltuunsa Irakin öljyvarat Saddamin kanssa
tekemänsä sopimuksen mukaisesti. Onneksi George W. Bush jr. tuli väliin ja pelasti kurdit ja arabit joutumasta ryssien lypsylehmiksi.

Seppo Nevala Supon päällikkö & ex-Stasi-Sorsa sa...

Siteeraamme suurta johtajaamme Seppo Lehtoa:)

Hakaristi kaikissa muodoissaan ja sen asema Suomen virallisissa tunnuksisa noussut esiin Le Mondessa

Hakaristi- ja stasilista-siasta näkyy olevan kuvaraportti myös oheisilla Supon päällikköä esittelevillä http://sepponevala.blogspot.com/ sivuilla

Hakaristejä on eri muodoissaan käytetty jopa dildoina, joten turha siinä on saivarrella mitenkä päin ne on kallellaan.

http://hakaristi.blogspot.com/

Seppo Lehto kansakunnallinen hakaristiasiamies ja aluepalauttaja Tampereelta

PS: Ne jotka puhuvat "natseista" niin voisivat puhua kristityistä "vääräuskoisina barbaareina" ja ryssistä "untermenchen", jotta syntyisi ko. kirjoittajien taustoista kunnon mielikuva;)?